SEPA - Single Euro Payments Area

Genom att välja banköverföring som betalningsmetod för din produkt, kan du betala din produkt genom att använda standard SEPA-överföring från ditt online-bankkonto. Nackdelen med banköverföring är att inom EU, kommer det att ta 2 bankdagar för betalning att komma på vårt konto. Detta innebär att det kommer att bli en två dagars fördröjning efter betalning för din produkt som skall levereras.

Det finns upsides dock: vid behandling av återbetalningar det finns inga betalningsmetoder avgifter, så hela beloppet återbetalas . Detta innebär också att du inte betalar någon extra genom att använda denna metod.