Bitcoin

Bitcoin är ett nytt sätt att betala, som utnyttjar den virtuella valutan Bitcoin att göra betalningar för produkter. Du kan köpa Bitcoins från en Bitcoin återförsäljare och på detta sätt, betala dina produkter utan att ge oss dina bankuppgifter eller annan känslig information.

Vår Bitcoin värde följer automatiskt den nuvarande växelkurs € -Bitcoin och betalningarna verifieras inom 20 minuter av din betalning efter Bitcoin nätverket bekräftar köpet.