Net9 varat

Vad är Net9 kredit?
Net9 kredit är virtuell valuta som kan läggas till din Net9 konto, som kan sedan användas för att betala för våra tjänster och produkter. Dessutom kommer överskjutande belopp automatiskt till din Net9 kredit. Genom att använda Net9 kreditsystemet, kan du vara säker på att dina fakturor betalas i rätt tid och dina tjänster kommer att köras utan avbrott. Du kan också lägga till krediter genom att använda olika betalningsmetoder för att betala en faktura med två olika betalningssätt.

Hur kan jag lägga till krediter till mitt konto?

1. Logga in till webbplatsen
  2. Gå till Fakturering -> Lägg till depositioner
  3. Välj belopp och betalningssätt
  4. Betala fakturan