cPanel
cPanel är kontrollpanelen för våra webbhotell produkter. Det är helt enkelt den bästa panelen där ute som kan köpas för pengar och det ingår gratis med alla våra webbhotell produkter. Med hjälp av den här kontrollpanelen kan du konfigurera ditt webbhotell med lätthet via cPanel webbgränssnitt . Det finns också stora mängder av instruktionsvideos och andra hjälplinjer för cPanel eftersom det är en av de mest populära kontrollpaneler ute. Ovanpå det, är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig om eventuella problem uppstår. Panelen ger gränssnitt för följande tjänster: Apache, PHP, Python, Ruby, MySQL, PostgreSQL, Perl, DNS. E-post är stöd via protokoll POP3, IMAP4 och SMTP.

cPanel bästa funktionerna inkluderar:

• Hantera databaser enkelt - Kontroll och använda MySQL och PostgreSQL databaser
  • DNS-post hantering - Styr dina domäner enkelt och framåt poster var du vill
  • Website stats - Samla statistik och analyser från din webbplats
  • E-post hantering -  CSkapa e-post, e-postlistor och e-omdirigeringar
  • Installationsprogrammet - Installera webbapplikationer enkelt med bara några klick
  • Filter och skydd mot skräppost - SpamAssassin och BoxTrapper kommer att skydda dig från skräppost