Minecraft Server Platform Command and conquer! Det är fritt att anpassa inställningarna på dina Minecraft-servrar

Minecraft Serverplattform är fortfarande i beta. Vänligen kontakta oss för en offert genom att klicka på "Kontakta oss". Vänligen fråga oss för den önskade RAM-kapaciteten och berätta oss om du önskar ha SSH-åtkomst istället för en förinstallerat Multicraft. Vi planerar att lägga MSP till vår webbshop inom kort.

Minecraft Serverplattform är en fantastisk produkt för Minecraft hosting och den låter dig fritt styra dina Minecraft-servrar. Till exempel får du själv välja mängden av RAM-minnen på en servern - helt anpassad till dina behov. Kommer du att ha en stor fest? Oroa dig inte, med MSP kan du bekvämt ta bort RAM-minne från andra servrar inom samma MSP och ge mer RAM till servern som behöver mer. På detta sätt garanterar vi laggfritt tjänst med bra prestanda.

Dessutom är alla resurser på Minecraft Serverplattform dedikerade bara till dig. Vanligtvis är resurserna hos Minecraft-serverleverantören delade mellan flera kunder. Detta gör det svårare att beräkna prestandan av en server och att bedöma om lagg orsakas av en problem hos leverantören eller inte. Minecraft Serverplattform erbjuder genomskinlighet: du vet precis hur mycket resurser du har och ingen annan kund kan stjäla dem från dig.


Vad ingår i Minecraft Serverplattform?
Kort sagt: bra prestanda och anpassningsbar infrastruktur.

Dedikerade resurser

Du får vad du beställer. Inga oklara beskrivningar av prestanda, men hårdfakta som antal av kärnor presenteras.

SSD-enheter

Alla servrar som vi erbjuder kommer med högprestanda SSD-enheter som är konfigurerade i hårdvara RAID.

Prioritiserad support

Du kan nå vår support i Skype nästan 24/7. Du får också chansen att fråga våra andra kunder om du behöver tips.

Skydd mot DDoS-attacker

Och vi är mäktiga med det. Rasar dina bannade spelare? Oroa inte, vår DDoS-skydd kan motstå deras hämnd.

Anpassad kontrollpanel

Men ändå intuitiv och säker. Från Net9s Multicraft hittar du till exempel inställningar för RAM och ytterligare funktioner.

Lättanvänd

Vi administrerar servern för dig. Erfarna användare kan välja SSH-åtkomst för att hantera servern själv.

Servrarna kör som virtuella servrar (VPS) med KVM virtualiseringsteknik. Varje virtuell kärna är ansluten till en fysisk kärna och det finns inga begränsningar på användning av kärnan.
Vi installerar servern och kontrollerar operativsystemet och dess uppdateringar så att du inte behöver studera eller oroa dem. Servern är omedelbart färdig att använda även om du inte förstår något av Linux operativystemen.

För erfarna användare erbjuder vi SSH med full åtkomst vid begäran. På grund av Multicrafts licensering kan vi dock inte erbjuda en färdig Multicraft-installation i det här fallet och erfarna användare måste installera den själv.
Med Minecraft Serverplattform kan du anpassa mängden av RAM direkt från kontrollpanelen. Där kan du också skapa nya servrar och radera gamla.

På detta sätt kan du använda RAM-minnen precis som du vill, t.ex att skapa en BungeeCord-nätverk. Att skapa ett servernätverk som kan dra till sig hundratals spelare är lätt.

Detta är ett bra val för servrar som använder BungeeCord, eftersom med MSP kan du ställa servrarna bakom BungeeCord-nätverket till en lokal IP-adress så att dem kan bara anslutas genom BungeeCord-programvaran. Detta är en vanlig säkerhetsåtgärd för BungeeCord-servrarna måsta ligga i offline mode och i offline mode skulle någon som helst logga in som admin.
Varje fysisk Minecraft Serverplattform hostserver har 192 GB av RAM och 32 Intel i5 processorkärnor. Konfigurationen är också utrustad med 1TB av SSD-utrymme med hardware RAID.

Dessutom är servern ansluten till internet via gigabit-kabel. Vi bara använder Dells betrodda servrar.
Vår RAID-setup tillåter servrarna att fortsätta fungera utan någon driftstörning även om en av hårddiskarna skulle gå sönder.

Vi använder högkvalitativa RAID controllers som stöder hotswapping och tillåter oss att byta ut diskarna utan behovet att omstarta servern. Dessa högkvalitativa controllers är också utrustad med batterier som försäkrar dataintegritet i alla situationer.

Ovanpå har SSDs även utrustats med 1GB cacheminne. I jämförelse har vanliga konsumentdiskar cacheminne bara på ett tiotals megabytes.