FastDL image

FastDL är en teknik som används i Source baserade spelservrar för att påskynda nedladdningen av kartor och andra tillgångar till spelarna. Vi erbjuder 100 Mbps FastDL för alla servrar som stöder det utan extra avgifter. FastDL för våra tjänster är så enkelt som möjligt och för majoriteten av servrarna det är konfigurerat automatiskt och är aktiverad som standard.

Notera!

Den FastDL servern ladda ner kartor på den första användningen med låg hastighet, eftersom det kommer att cache kartan till det minne. Detta innebär att FastDL är alltid automatiskt aktuellt, men det kommer att behöva ladda ner kartan på den första användningen och som kommer att ta en stund. När någon har gått med i er server åtminstone en gång och hämtade kartan från FastDL kommer den att stanna i serverns minne för de kommande 3 månaderna.

Användande

Som standard är FastDL konfigureras på alla servrar som stöder det. Om du vill kan du ändra FastDL inställningar genom att gå till Files → Config Files → Server Settings → Automatic FastDL. I den menyn FastDL kan till exempel avstängd om du inte vill använda det av någon anledning.

• FastDL