DNS-hallinta
Net9 erbjuder dig ett enkelt sätt att hantera dina domäner inom vår klient område utan att logga till externa kontrollpaneler . Du kan redigera dina DNS-poster genom att gå till domäner -> DNS-hanteraren. Som standard är dina domäner som inte ingår här, utan du måste lägga dem efter köpet. Du hittar instruktioner om hur man gör detta nedan.

Lägg till en domän till DNS-hanteraren

1. Öppna DNS-hanteraren
  2. Bläddra ner tills du hittar din domän
  3. Klicka "Add New Zone"
  4. På "Zone Name" skriva namnet på din domän, exempelvis something.org
  5. På "IP" välja alternativet "Default IP"
  6. Efter denna klicka "Add Zone"
    Add Zone esimerkki
  7. Zonen har skapats och kommer att visas i listan