Net9 Minecraft-palvelinhallinta

Net9 Minecraft Server Manager är en kontrollpanel baserad på den populära Multicraft plattformen. Vår Minecraft Server Manager ger dig de bästa möjligheterna att styra servern med lätthet och effektivitet.

Net9 Minecraft Server Manager funktioner:

• Starta | Stoppa | Update | Unstallera - Kontrollera status på din server
  • Webbaserad FTP-anslutning - Konfigurera servern direkt från webbläsaren
  • Konfigurationsfil redaktör - Redigera dina konfigurationsfiler från din webbläsare
  • Automatisk plugin installer -  Använd serverns nätverksanslutning för att automatiskt installera pluginner
  • Schemalagda upgifter - Definiera automatiska omstarter och andra uppgifter
  • Crash återhämtning - Servern startas automatiskt om det kraschar
  • Subdomäner - Gå med din server med subdomäner, inga portar krävs!